påskpaket och matcher

Gokväll eller godmorgon kanske man ska säga. Idag när vi kom till träningen hade coach fått för sig att vi skulle ha den perfekta match uppvärmimgen pga. att han tycker att vi aldrig är redo när matcherna startar vilket förvisso kanske stämmer. Så när vi kom ut på isen var "jumbotronen" ställd på 18minuter  och byrånen stod i båset med  blodsmak i mun som han alltid gör när de vankas match. Puckarna var uppradade på sargen. Precis som på match.

Reglerna var ganska enkla. INGA fuckups.  Skulle vi klara detta så skulle vi gå direkt till pp och pk vilket vi vanligtvis gör på torsdagar. Om inte så skulle vi göra det om och om igen tills de var perfekt.  Som tur var så  vaknade byrånen på rätt sida idag så han lät några  felpass passera och vi fick gåvidare till pp och pk. Imorn bitti så har vi pregameskate för att sedan åka den 4 timmar relativt korta bussresan till våran kära vän jens "snippe" nilssons hemstad Alexandria för att spela sessens sista bortamatcher.

image130

Idag fick vi påskpaket från sverige med diverse magasin. De finaste snus till luntan o hockey pulver till falle. Så iallafall stort tack för det.

//team sweden, can't beat em


Kommentarer
Postat av: Annsingen

Är det en Timråtröja som skymtar där på väggen?:)

Postat av: Annsingen

Aha...ja tyckte den var ovanligt snygg:))

2008-03-22 @ 06:53:30
URL: http://lillanslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback