b town säger gonatt

hej hej. lite sena här borta. Har varit ett gäng händelserika dagar. Lirade ju sessens sista matcher i helgen. "Svepte" Springfield Jr Blues. Vann första med 2-1 på straffar och andra med 1-0. Vi lirade i samma line och hade en bra helg. Extra skönt var det att vi fixade segern på lördagen med mål av luntan på pass av falle. Kul att vi fick avsluta med flaggan i topp. Gött att ha med sig. Hade riktigt bra publik på lördagen och efter matchen fick vi, trots en förlorande säsong stående ovationer när vi avtackade dem. Kul och ett härligt minne att ha med sig.
image143

Efter det har vi hunnit med lite andra saker än bara hockey men dom historierna ska berättas imorgon. Ska passa på att gratulera jens, matfors finaste, till slutspels platsen. Inte många som trodde det efter sissodär 20 omgångar! Hoppas du kommer hem med en ring på fingret.

image142

Läggdags här borta nu.
peace out,  b-town


Kommentarer
Postat av: karlie hoerner

you guys are so hot nice playing by the way. my friend would like to say thank you for comming to her volleyball game. tell all your friends like joel and tye hi and their hot too.

2008-05-08 @ 23:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback